Havsins fruktir er lokkandi heitið á Barbara Fish House, sum fríggjakvøldið hevði fasta matskrá. Fyrimyndin er úr fronskum, Les Fruits de mer , ið sipar til el marisco , sum spaniólar kalla skeljadjór úr sjónum. Ein hugmynd, sum vit best kenna úr bóndans haga, og sum fevnur um tað, ið hagin kastar av sær, og borðið kann bera um heystið. Síðan aldarskiftið hevur matgerðin flutt seg, og ikki sjálvdan tengja við hugtakið list afturat henni, so vit fáa matlist á borðið. Býtt út á trý evni, skeljafiskur, heystskurður og bankatoskur, skipa matstovurnar Heima í Havn fyri temakvøldum. - Endamálið við hesum fríggjakvøldum er at hækka gastronomiska støðið hjá kokkum, tænarum og hjá gestunum, soleiðis at tilvitið um góðar, burðardyggar føroyskar rávørur økist, og øll í felag menna gastronomisku kollveltingina her á landi, siga Johann Mortensen, stigtakari, og John Mikkelsen, matstovuleiðari, sum bjóðar innar. Kokkur í kvøld er Kári Kristiansen úr Kollafirði. Tá móðurmálsdagur var h